Üdvözöljük a Tiszatáj Környezet- és Természetvédelmi Közalapítvány honlapján!

Elektronikus megoldólap

Tavalyelőtti évtől a csapatoknak lehetősége van az első forduló megoldásait az alábbi elektronikus felületen beküldeni. A fejlesztéssel az a célunk, hogy egyszerűbbé tegyük a csapatok által beküldött munkák feldolgozását, értékelését, és hogy kevesebb szemetet termeljünk.

Az Elektronikus megoldólap kitöltését akkor kezdjétek meg, amikor már kinyomoztátok minden kérdésre a helyes választ, mert kitöltés közben félbehagyni és elmenteni a bevitt adatokat nem lehet(!).

Az első oldalon, a piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A kitöltés megkezdéséhez kattintsatok ennek az oldalnak az alján található "Kitöltés" gombra!

Az Elektronikus megoldólapon minden feladat külön oldalon található. A lapok aljára érve a "Következő" gombra kattintva juthatunk a következő oldalra, a "Vissza" gombbal visszatérhetünk az előző oldalra.

Az Igaz-Hamis típusú feladatoknál kattintsatok a megfelelő jelölő-pöttyre! Néhány feladatnál pedig - pl. amelyeknél a feladatsorban előre megadott szavak szerepeltek - egy legördülő menüben helyeztük el ezeket a válaszlehetőségeket, amelyből kattintással ki tudjátok választani a helyes választ az adott számhoz vagy betűjelhez.

Ha az összes kérdést megválaszoltátok, az Elektronikus megoldólap végén a legutolsó oldalon kattintsatok a "Küldés" gombra, amellyel beküldésre kerülnek a megoldásaitok.

Kérjük, itt is nagyon figyeljetek az űrlap hibátlan kitöltésére, mert a "Küldés" gomb lenyomása után már nincs lehetőségetek az adatok módosítására!

Miután beküldtétek a megoldólapot, gördítsétek fel az oldalt a tetejére, ahol az űrlap helyén egy visszajelzést olvashattok az adatok sikeres beküldéséről, amennyiben minden kötelező mezőt kitöltöttetek.