Elektronikus megoldólap

Idei évben a csapatoknak lehetősége van az első forduló megoldásait az alábbi elektronikus felületen beküldeni. A fejlesztéssel az a célunk, hogy egyszerűbbé és remélhetőleg gyorsabbá tegyük a csapatok által beküldött munkák feldolgozását, értékelését, és hogy kevesebb szemetet termeljünk.

A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A lap aljára érve a "Következő" gombra kattintva juthatunk a következő oldalra, a "Vissza" gombbal visszatérhetünk az előző oldalra. Az Igaz-Hamis típusú feladatoknál kattintsatok a megfelelő jelölő-pöttyre! Néhány feladatnál pedig - amelyeknél a feladatsorban előre megadott szavak szerepltek - egy legördülő menüben helyeztük el ezeket a válaszlehetőségeket, amelyből kattintással ki tudjátok választani a helyes választ az adott számhoz vagy betűjelhez.
Ha az összes kérdést megválaszoltátok, az Elektronikus megoldólap végén a legutolsó oldalon kattintsatok a "Küldés" gombra, amellyel beküldésre kerülnek a megoldásaitok.

Kérjük, itt is nagyon figyeljetek az űrlap hibátlan kitöltésére, mert a "Küldés" gomb lenyomása után már nincs lehetőségetek az adatok módosítására!

Miután beküldtétek a a megoldólapot, gördítsétek fel az oldalt a tetejére, ahol az űrlap helyén egy visszajelzést olvashattok az adatok sikeres beküldéséről, amennyiben minden kötelező mezőt kitöltöttetek.