Szamárháti látogatóközpont és bemutató gazdaság

Legyen Ön is a vendégünk!

fotomontazs

A Közép-Tiszavidék északi részén elterülő Taktaköz kistáj déli csücskébe invitálunk minden kedves érdeklődőt, a formakincseiben és élővilágában a hajdani árvízjárta vidék emlékét még őrző, morotvákkal, mocsarakkal, bokorfüzekkel és keményfaligetekkel tarkított füves puszták különleges hangulatú világának felfedezésére. Szamárháti látogatóközpontunk, mely természetvédelmi oltalom alatt álló területen, a Kesznyéteni Tájvédelmi Körzetben található, kellemes kikapcsolódási helyszínt nyújt mind a természetbarát kirándulók, családok, mind a több napot itt eltölteni szándékozó nagyobb felnőtt- vagy gyermekcsoportok számára, de akár vállalati vagy szakmai rendezvények lebonyolításához is ideális környezetet biztosít.

• Természetközeli, vegyszermentes módon tartott őshonos háziállatok bemutatása (magyar szürke marha, racka, mangalica, ló, kecske);
  • Bográcsolási, szalonnasütési lehetőség;
  • Lovaskocsikázási lehetőség;
  • Szállásbiztosítás gyerekeknek és felnőtteknek, családi és osztálykirándulásokhoz, táborokhoz, vállalati tréningekhez csendes, nyugodt környezetben a Kesznyéteni Tájvédelmi Körzet szívében;
  • Szakmai napok szervezése, egyéb rendezvények lebonyolítása;
  • 50 személyes konferenciaterem

Megközelítés

Az alábbi térkép a Tiszaújvárosból induló megközelítési útvonalat tartalmazza. A térképet mozgathatja, ha a képbe kattint és lenyomva tartja az egérgombot. A "+" jellel nagyíthatja, a "-" jellel kicsinyítheti a térképet.

Árak

Szolgáltatás megnevezéseBruttó ár (Ft)
Szállás 2-3 ágyas, fürdőszobás, fűthető szobákban
Konyhahasználati lehetőség, a folyosón közös hűtőszekrény és televízió. A szobák egész évben rendelkezésre állnak.
Pótágyazásra nincs lehetőség.
Összes férőhely: 16 fő
8.260 Ft/szoba/éj
(második éjszakától:
5.900 Ft/szoba/éj)
Szállás 4 személyes, emeleteságyas szobákban
Ezekben a szobákban ágyneműt +890 Ft/fő -ért tudunk biztosítani.
Vizesblokk az épület végén.
Ezeket a szobákat a fűtési szezonon kívül célszerű igénybe venni.
Összes férőhely: 20 fő
1.415 Ft/fő/éj
Ágyneműhasználat (emeleteságyas szobákban) 890 Ft/fő
Konferenciaterem 25.400 Ft/nap vagy
3.175 Ft/óra
Belső udvar kibérlése 12.700 Ft/nap
(40 főig)
Eszközhasználat (étkészletek, evőeszközök, stb.) 6.350 Ft/alkalom
Látogatójegy a bemutató gazdaságba körbevezetéssel
(Előzetes egyeztetés szükséges)
felnőtt: 400 Ft
gyermek (14 éves korig): 200 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Étkezési lehetőségekről:
A vendégszobák igénybevétele esetén a vendégkonyha, valamint a szabadtéri főzés-sütés eszközei ingyenesen használhatók. A Látogatóközpont gondnokától segítség kérhető az étel elkészítéséhez, ha szükséges.
Élelmiszerbolt a tanyán nem, de Kesznyétenben (kb. 1,5 km) több is található.

Egyéb felmerülő igények, speciális rendezvények, programok tervezése esetén keressen meg minket bátran, egyeztetünk!

További információ: Harangozó Edit, e-mail: info@tiszatajkozalapitvany.hu;
telefon: 0036 30 3247797.

A látogatóközpont előrelátható foglaltsági állapota:

Lovaskocsibérlés

Kalandozzon a pusztában, fedezze fel a Kesznyéteni Tájvédelmi Körzet jellegzetes tájképi értékeit és egyedülálló élővilágát egy romantikus pusztabuszos kirándulás keretében!
A szolgáltatás megrendelhető egy kedves helybéli lótulajdonos közreműködésével, előzetes egyeztetés alapján. A pusztabusz maximum 15-20 fő szállítására alkalmas. További infó elérhetőségeinken.

pusztabusz

Videó a látogatóközpontról

A videó lejátszásának indításához kattintson a képre!